Navigation

AMFI mee op economische missie naar Italië

Van 20-23 juni vindt, onder leiding van minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen een Nederlandse economische missie plaats in Italië. De missie duurt 2,5 dag en vindt plaats in Milaan, dé modestad bij uitstek.

 
Deze missie richt zich op kansen voor duurzame oplossingen in diverse sectoren, waaronder de creatieve sector. Het doel is bevordering van de handel, wederzijdse investeringen en technologische samenwerking.
 
Voor de modesector -waaronder modebedrijven, designers, producenten, start-ups, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en beleidsmakers- biedt deze missie de mogelijkheid de markt in Italië te verkennen en contacten te leggen. Het Amsterdam Fashion Institute (AMFI), onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam, wordt tijdens dit bezoek vertegenwoordigd door Leslie Holden, hoofd afdeling Fashion & Design.
 
Parallel aan de missie loopt het staatsbezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en HareMajesteit Koningin Máxima aan Italië. Zij zullen aan enkele programmaonderdelen van deze missie deelnemen.
 
Milaan2