Navigation

AMFI Vlogger

De Hogeschool van Amsterdam wil een kijk in het dagelijks leven van studenten geven via Youtube. Zes studenten zijn gekozen om ieder op een vaste dag in de week een filmpje te maken, artikel in Parool over het initiatief. Voor AMFI is dat ‘ Michelle van Nugteren’.

 

Ik studeer fashion & management op het Amsterdam Fashion Institute. Daarnaast werk ik als Freelancer als (Fashion) stylist, social reporter, hostess, sales & promotion women. En of dat nog niet genoeg is hou ik ook nog gigantisch van het uitgaansleven. Wil je altijd up-to-date blijven van mijn laatste videos? Abonneer je dan op mijn kanaal, zo ben jij altijd als eerste op de hoogte!

Youtube playlists

Michelle interviewt Mart Visser

Playlist April

Michelle bij de Design Graduation show

Playlist Fashion