Navigation

Let op: werkzaamheden Mauritskade

Op 4 september aanstaande start de gemeente met werkzaamheden aan de Mauritskade.
 
Werkzaamheden GVB

Van maandag 4 september tot en met vrijdag 29 september werkt het GVB aan de tramrails op de kruising/brug van (Korte) ’s-Gravesandestraat en Mauritskade. De werkzaamheden vinden overdag, in de avond en soms ook ‘s nachts plaats. In de nacht worden alleen werkzaamheden uitgevoerd die niet uitgevoerd kunnen worden overdag als de tram rijdt. De tramrails zijn aan vervanging toe. De slijp- en sloopwerkzaamheden kunnen geluidsoverlast veroorzaken. De werkzaamheden van GVB worden tegelijk uitgevoerd met de werkzaamheden die de gemeente aan de Mauritskade uitvoert. Voor informatie over het werk van GVB kunt u terecht bij de klantenservice van GVB, tel. 0900-8011 (gebruikelijke belkosten) of via gvb.nl/klantenservice.
 
Afsluiting Mauritskade

Van september 2017 tot uiterlijk eind april 2018 zal de Mauritskade afgesloten worden voor verkeer. Er worden omleidingsroutes aangegeven op straat. Het doorsteek kruispunt op de ‘s Gravesandestraat is na de eerste fase, welke tot medio november duurt, wel weer open.
 
kaart
 
Planning

In de periode van september tot en met januari zal het gebied tussen het Rhijnspoorplein en uitrit Oosterpark ter hoogte van het Van Moof/ Metis Montessori college afgesloten zijn. De doorsteek ’s Gravesandestraat is voor autoverkeer vanaf medio november weer open.

De uitrit Oosterpark is te bereiken als u vanaf het circuit/ Alexanderplein komt. In de eerste twee maanden, september en oktober, vinden de werkzaamheden hoofdzakelijk plaats tussen Rhijnspoorplein en ’s Gravesandestraat, inclusief het kruispunt ’s Gravesandestraat waar GVB aan de tramsporen werkt.
 
kaart2
 
Gevolgen van de werkzaamheden
Het werk zal in principe tussen 7.00 uur en 19.00 uur worden uitgevoerd.
De parallelweg van de Mauritskade blijft gewoon toegankelijk.
 
Voor meer informatie over de werkzaamheden: klik hier.